monique-massagetherapeute

 

Carrièreswitch: van kantoorleven naar ‘werken met je handen’

Ik heb ruim 20 jaar in het bedrijfsleven gewerkt in verschillende functies. Totdat er een punt kwam in mijn loopbaan dat ik de kans pakte om te investeren in een nieuwe carrière: die van massagetherapeute.

Persoonlijke aandacht & verbinding

De drijfveer voor mijn carrièreswitch is dat ik tijdens het werken in het bedrijfsleven altijd vooral verbinding had met systemen (ICT), en ook om me heen zag ik collega’s die teveel ‘in het hoofd’ bezig waren, zittend achter hun computer. Terwijl het werken met het lichaam, en met de individuele persoon, juist gaat over oprechte betrokkenheid tonen. Je raakt letterlijk iemand aan en kan daarmee iets positiefs teweegbrengen.

Als allround massagetherapeut bied ik zowel particuliere als bedrijfsmatige massages aan. Ook heb ik mij ontwikkeld tot manuele lymfedrainage therapeut. Daarnaast wordt ik ingeschakeld voor health checks en werkplekonderzoeken.

Kwaliteiten als massagetherapeut

In dit werk komen mijn eigenschappen goed tot hun recht. Ik maak graag contact met mensen, straal rust uit, werk vanuit een enorme drive en toewijding, en krijg vaak terug dat ik goed kan luisteren en aanvoel waar mensen behoefte aan hebben. Mijn massages worden getypeerd als krachtig, aandachtvol en warm.

All About Women

Sinds 2018 richt ik mij bij de particuliere tafelmassages specifiek op de doelgroep vrouwen. De motivatie daarvoor is dat ik, als vrouw zijnde, het vrouwenlichaam goed ken. Ik heb affiniteit met de lichamelijke klachten en symptomen waar vrouwen mee te maken krijgen in verschillende fasen van hun leven. Vanuit dat oogpunt is ‘All About Women’  opgericht. Wat betreft mijn zakelijke aanbod ‘stoelmassages in organisaties’ richt ik me zowel op mannen als vrouwen.

Vitaliteit in lichaam en geest

Beroepen waarin mensen het meest gelukkig zijn, hebben twee dingen met elkaar gemeen: dat het werk volledige concentratie vergt en dat je een concreet resultaat boekt. In mijn werk zitten beide aspecten verweven en dat maakt ook dat ik er zoveel voldoening en plezier uit haal. En, niet te vergeten: mijn cliënten maak ik er tegelijkertijd ook ontspannen en blij mee!

Een moment voor jezelf, te midden van de hectiek van het dagelijkse leven.

Stoelmassage voor bedrijven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *