Werkwijze

Voor een stoelmassage gebruiken wij een ergonomische stoel die zeer comfortabel zit. Schouders, rug, nek, armen, handen en hoofd masseren wij met aandacht. De stoelmassage kan plaatsvinden op de werkvloer of in een aparte ruimte.

Het stoelmassageteam

Wij zijn ‘senior professionals’. We hebben vele jaren ervaring en scholen onszelf regelmatig bij. Onze kracht ligt bij een individuele benadering. We zijn prettig in de omgang, luisteren naar persoonlijke wensen en respecteren ieders persoonlijke grenzen.

Combinatie met praktisch advies

Omdat wij op de werkvloer aanwezig zijn, zien wij medewerkers en hun eventuele klachten meteen in hun context. We kunnen hierdoor niet alleen pijnklachten verhelpen, maar ook voorkómen. We letten op fysieke belasting en combineren stoelmassages met praktische adviezen om de werkhouding te verbeteren.
Dankzij onze stoelmassages voelen medewerkers zich gezonder, vrolijker en meer ontspannen. We zien direct een verbetering in hun energieniveau.

Kennismaken met All About Chairmassage

Voor een goede kennismaking met onze stoelmassage geven wij een gratis proefmassage bij jou op kantoor. Tijdens deze kennismaking hoor en ervaar je meteen wat wij concreet voor je medewerkers kunnen betekenen! De proefmassage is éénmalig en geven we aan 2 à 3 personen.

Bel Monique van den Berg +31 (0)6  51 03 20 40, of mail naar info@allaboutchairmassage.nl om direct een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek.